• • 45 дневен тренинг план
 • • Гарантирани РЕЗУЛТАТИ
 • • Направен само за вас
 • 100% ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • • 365 поддршка
2999 денари
ВО КОШНИЧКА
 • • 45 дневен план за исхрана
 • ВИДЛИВИ РЕЗУЛТАТИ < 2 недели
 • • Здрава и балансирана исхрана
 • 100% ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ
 • • 365 поддршка
2999 денари
ВО КОШНИЧКА
 • • 45 дневна диета + 45 дневен тренинг план
 • ГАРАНТИРАНИ резултати
 • • Направени според вашата цел
 • 100% ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ
 • • 365 поддршка
6000 денари5399 денари
ВО КОШНИЧКА