Ако имате прашања или сакате дополнителни информации пратете ни порака на нашата фејзбук страна, инстаграм и e-mail адреса, или јавете се на нашиот телефонски број.

РАБОТНО ВРЕМЕ: 9:00 - 21:00


071-615-283

[email protected]