ЗА НАС

GetFit е услуга која и нуди на нашите клиенти персонализирани диети и тренинг планови.

Ние сме компанија со седиште во САД. Користејќи ги најновите достигнувања во исхраната и фитнес секторот, им помагаме на нашите клиенти да ја постигнат својата цел, без разлика дали тоа е здрав живот или добивање на телото за кое сонувале.

Ние нудиме разумни цени за знаење за кое се потребни безброј часови и години на студирање. Нашите производи се рачно изработени за секој клиент врз основа на вашата поставена цел, од страна на нашиот професионалец кој е во фитнес индустријата повеќе од една деценија. Ние сме многу уверени дека нашите клиенти секогаш ќе ги достигнат нивните цели за фитнес, ако ги следат едноставните инструкции предвидени со планот.

За да ги понудиме нашите услуги, имаме склучено договор со партнер во Македонија, и имаме телефонски број во Македонија, каде што еден од нашите агенти ќе одговори на прашања и ќе ви помогне во било кој случај, ако ви е потребна било каква помош со користење на нашите услуги.

Ако имате било какво прашање, пратете ни порака на нашата фејзбук страна, инстаграм, е-мaил или јавете се или пратете порака на нашиот телефонски број.

071-615-283 [email protected]